Monday, October 28, 2013

basikal recond


INFO BASIKAL LIPAT

Basikal lipat yg ada dalam ni semuanya adalah basikal 2nd hand yg mana pemilik asalnya adalah orang jepun.Basikal ni mengikut dari info dorang punya penguatkuasa sangat aktif merampas basikal yg parking sembarangan.Di sana orangnya memang banyak yg guna basikal utk ke tempat kerja/stesen ketapi dll.. parking khas yg ada kecik je jadi yg mana terkeluar baris tu kompom kne sapu dik MBJ(MAJLIS BANDARAYA JEPUN)hehe..

Basikal yg ada dalam ni ada yg bergear,spring,lampu dan ada juga yg tak boleh lipat.
Ada macam2 jenama sperti MINI,LAMBORGHINI,DOPEL GANGER,TOP ONE dan mcm2 lg ar.. Ada body besi dan ada body aluminium dan harga bergantung pada material dan condition..


CARA MEMBELI.

Untuk yg tinggal brdekatan dan snggup drive tu bolehla datang ke rumah ku dibatu pahat johor..
boleh datang anytime tp saya kerja dan sy cuti pada hari isnin dan selasa,ahad pula slepas pukul 2 petang..

Kalau tak boleh datang korang boleh beli secara online je..cuma konfirmkan basikal yg nak kemudian buat pembayaran melalui akaun maybank atas nama saya dan penghantaran akan dibuat menggunakan COURIER ABX.tempoh sampai..contoh hantar harini esok akan sampai..

INFO TERKINI BERKAITAN PRODUK..


...saya juga mengambil tempahan untuk biji benih kelapa sawit cambah klon yangambi dan dxp guthrie.
minimum oder 1000 biji.Biji cambah ini adalah yang sah dikeluarkan oleh makmal yang di iktiraf dan mempunyai surat pendaftaran dari MPOB(surat merah)


contact no 0147216785 call/sms
whatsapp    0127616780 mohamad nasir ramli























































































 













                         






























































































































                  





















































































































































































































































































































































81 comments:

setan said...

de ko ade fb x...???
kalo ade add aku muhamadtaufiq.aziz@yahoo.com

ruri said...

hi...nak tanya, promax fixie tu approx weight dia brp?boleh ke sampai 1 hari ke penang?tq

YAN said...

salam bro,,nak beli 1 lah,,kedai kt mane,,sy kt tiram ni,,kalau kawasan johor boleh sy dtg sane,,nak promax,,call sya alfian 0177424431 atau e-mail alfianyenterprise@yahoo.com

nas japanibikes said...

aku takde fb bro malas nk buat soryla pape korang buka blog ni je k tq..

nas japanibikes said...

hye ruri..bodyweight dia lebih kurang 9kg smthng coz bila hantar by courier dgn kotak jadi 10kg..ok untuk kemana2 destiNASi 1 hari sampai...tq ruri.

nas japanibikes said...

wslm org kg..aku takde kedai sume stok ada lepak dekat rumah ni kira partime job aku time ct keje 2hr smingu hehe..rumh yg beralamat pt belemam,tongkang pechah,bp johor DT.tq..

teh O mocha curry said...

bro tq...promax 2 bjik dh smpai....nty mmbr2 nk ag 2 bjik....lpas rye cina...sye booking ag 2...
k

nas japanibikes said...

ok boleh....nti call or sms je k..

ULTRAS SELANGOR said...

fixie yg rm 380 tu ade lg ke??

nas japanibikes said...

ada lg bro..

ULTRAS SELANGOR said...

ade size kecik untuk budak kecik tp bkn yg kecik sgt...dgn ape no fon??

nas japanibikes said...

fixie takde yg kecik kot tp folding ada..
0147216785.

ULTRAS SELANGOR said...
This comment has been removed by the author.
ULTRAS SELANGOR said...

fixie gta ghost tu x de??

nas japanibikes said...

sudah ada yg boking kalau nak tunggu stok akan datang dalam mgu ni atau mgu depan.
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

ULTRAS SELANGOR said...
This comment has been removed by the author.
ULTRAS SELANGOR said...

basikal fixie rm 280 tu boleh reverse x??? kalau basikal ixie rm 380 tu warna biru tukar tayar warna putih n hntr ke bandar sri damansara,kl,52000...semua nye brape ye??

nas japanibikes said...

boleh reverse punya..tayar tukar boleh tp aku tak tau harga tayar brape..sok aku roger lg.

salihin said...

bang..saye nak gta ghost warna pink ade x??harga turun lg bang..50% leh x??nanti saye bg purse roxy pink limited edition punye..kite trade in aehh...hehehe....

mista said...

tnye skit..fixie samrock ada stok x?ps2 latest price brapa leh bg.. ape2 email kte k fathiezahari@gmail.com

ULTRAS SELANGOR said...

fixie body putih tayar oren tu brape?

nas japanibikes said...

harga 560 shj bro jual murah2 asal jadi duit...

nas japanibikes said...

promax sudah sampai!!!!!!!!!!!!!!!!!
harga rm580 shj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ULTRAS SELANGOR said...

fixie rm 380 tu ade lg?

nas japanibikes said...

habisla bro yg ada promax dan samrock tu pun sbuln lebih tempah ni baru dpt tp dapt skit pulak huhu..

ULTRAS SELANGOR said...

samrock brap???

nas japanibikes said...

samrock soldout sorry...

Zack Picture said...

salam nak tanya...harga termasuk pos ke?

nas japanibikes said...

wasalam..kos hantar customer tanggung sendiri tp biasa sy tanggung separuh..

musya said...

wea ko jual basikal lagi tak?

nas japanibikes said...

ada..ni yg dalam blog sume maseh ada...

Mior said...

salam tghari, haha..
gta ghost tu brp bro??

nas japanibikes said...

gta ghost 750
hunter 550
custom 470
pilih2 jgn segan2...

Mior said...

bulan depan aq angkat hunter, bulan n kompol duit dlu, jgn stok x de ye ^^
confirm ke brg ni bro, risau plak hehe..

nas japanibikes said...

adoiyai tengokla dh ramai follow blog aku watpe nk tpu2..burdosa bro...

Mior said...

bro, hunter color putih je ke??
satu lagi aq siyes nak beli ni bln dpn, tolong simpankan 1 utk aq ye, confirm ni..

nas japanibikes said...

yg dlm blog ni ada kale pth ngn merh ko nk yg mane beb?

Mior said...

aq nak putih la, bro mcm spepart2 ko ade ke??
dpt tukar chain ngn saddle ok gak..
thank you la bro tolg simpan an tok aq hehe

nas japanibikes said...

part2 takdela aku jual sbiji basikal trus ape yg dlm pic itu gak yg ko dpt..yg puth ada lg 1 yg taya itam coz yg taya merah dak dh letk depo 100..ujng buln die angkat.

Mior said...

ye ke, klu cam tu x pe la...
aq minat yg tayar merah tu je, heermmmm..

elly89 said...

Bro tlg bg arga sume Fixie k..
Promax n samrock..
Mmg nk Angkat tp xjmpe lg arh..sush gle nk dpt..
Email fatuledely@gmail.com

adella said...

hye!
ade lg tak stok basikal fixie?

nas japanibikes said...

ok promax dgn samrock 2 brand tu memng payah dapt aku dekt 2 bln order smpi la ni tak dpt..
fixie aku jual ni trus bg best price jd jgnla tawar2 lg ye hehe..
custom rm450
hunter rm500
gta rm700
hantr tambahn rm20 shj..ape2 sila call/sms trus ye..

nas japanibikes said...

semua yg dlm blog maseh ada lg..

Skyati said...

Salam.. Penat aku type, hilang pulak... hehehe adeiihh.. Haa bro aku nak tanya...
1) basikal lipat ko tayar paling besar berapa? Model mana? harga?
2) nee member aku tanya, ko ada tak basikal kaler pink? tak kisah la lipat ke, atau biase.. Thanx bro (^_^)

nas japanibikes said...

wslm..tayar pling beso 20inch shj..klau tgk yg dlm blog no yg mdel petit veil,coastal,cool compact.model lain 16inch sesuai gak tok dwase pkai..alamk pink takdela stakat ni..

hometown_huck said...

hello.promax yg paling murah brape?kalau kire courier skali,brape best deal?

nas japanibikes said...

hbis murah siap hantar 580 amek sendri 560 bro..

hometown_huck said...

kalau ambik sendiri kat mane??minat ni

RaDio Apple~ said...

salam bro..bpe last bleh bg PROMAXX..minat ni :D

nas japanibikes said...

promax tak siap courier aku kasi 560 boleh?nak kasi clear stok cepat lepas ni nak msuk folding bikes je..ape2 sms or call terusla lg senang crite ye bro..

lokasi aku di b.p johor..pos rm 20 shj ma...

M!Zie S!penuLis bLoG said...

assalamualaikum broo , fixie promax wane oren tuu ade lagi x ?
bley kureng agy x ... ?

kamal_hafizi said...

salam..bro fixie biru 2 last lego brape mau bgi sekali ngan kos hntar.. aq mau beli tpi mau tngok harge le...

nas japanibikes said...

promax 520 best price tu je aku leh bg..
kos hantr ke kl/sel rm20 shj..

gajah said...

promax biru tu ada lg ke? bpe harga skrg? gomax tu adk beradek promax ke pe?

nas japanibikes said...

biru dh habis..yup adk bradk promax dgn harga yg lebh ekonomi..

gajah said...

oo i c..promax merah?? ada stock lg x bro?

nas japanibikes said...

promax biru sudh ada stok klau nk sy tempah...

faridzuilizuan said...

promax hijau tu brape bro skali postage

nas japanibikes said...

promax hijau habis stok yg ada biru shj rm530.pos ikut ngeri klau kl/sel rm20,lain2 rm35 ke 40..

farid said...

bro..,fixie rm380 tu biase kalo cmpur courier skali hntr kt penang brape?kasi discount bole?30% ke?hihihi.
email:faridcode5@gmail.com

never SHOUTnever said...

hye.fixie biru too ade lgi x ?

nas japanibikes said...

adoi ko pnye pasal aku bg siap hantar 420je..

nas japanibikes said...

yg biru jenama gomax ada lg ni..sms je x pn call lg afdhal coz tmpt keje takde intrnet la..

farid said...

fixie biru rm380 tu kalo kaler mrh adew x?

cahsiji@Blog said...
This comment has been removed by a blog administrator.
2010816932 said...

assalamualaikum.. saya pernah beli fixie gomax n basikal 2 mmg menarik.. thanx..

nak tnya nie.. fixie Rm38o sama tggi dgan gomax ke ?? ada x bsikal y mcm fixie tp rendah sket ??

thanx :p

nas japanibikes said...

wslm...ada lg yg tu dgn yg puth rim hjau..tinggi lebh kurang gak..lepas hbis yg 2 ni aku tak suply fxie lg tp basikalipat tetap ada...

am said...

bang sye nak beli basikal lipat.. tapi cam ne sye nak berhubung ngn abng psal basikal ni.. ??

nas japanibikes said...

call/sms sy 0147216785..

pajong pemalas!!! said...

basikal bocor..ade jual tiub x bang>>??? hahaha

nas japanibikes said...

tiub ada jual....

insan said...

Hi.. Nk tanye beroperasi lg ke blog ni? Nk beli basikal lipat gk

MOHAMAD NASIR RAMLI said...

idup lg blog ni...

roket said...

Siku lipat ade

ayah comel said...

kos penghantaran ke puchong brape bro? beli basikal lipat dapat beg sekali tak?

MRS said...

Salam bro Nas, kat gambar tue nombor model atau harga basikal tue?

EiL aLia said...

semua basikal ni ada gear ke ?

siti marsitah bidin said...

Ni suma bole lipat ke?

ezzah along said...

nie sume boleh lipat erk?? saya rasa nak beli la.

ezzah along said...

hello, blog nie hidup agi x?